Wishes - Le Couple

I looked in the sky and there
난 하늘을 올려다 보았어요 그리고 그 곳에서
I saw a star shining so bright above
밝게 빛나는 별을 보았죠
I close my eyes and wished upon a star
난 눈을 감고 별에게 빌었어요
that I would find true love
참된 사랑을
Someone who neede me
날 필요로 하는 누군가를
Someone to share my life
나의 삶을 함께 할 누군가를 찾게 해 달라고
For a love that would be true
진실한 사랑을
I would wait forever
난 영원히 기다릴거예요
So...no...matter how long it may be
아무리 오랜 시간이걸린다해도
I will be waiting
난 기다릴거예요
One star-brighte than the others
다른 별보다 더욱 밝은 하나의 별
Two hearts-beating for each other
서로에게 두근거리는 두 마음
I believe wishes really do come true
소망은 정말로 이루어진다고 난 믿어요
Love at first sight
첫 눈에 반한 사랑임을
I knew it from the moment
난 당신이 내게 인사를 했을 때
When you said hello
그때부터 알았어요
I hoped you felt it too
당신도 나와 같은 느낌이길 바랬어요
but we were both so shy
하지만 우린 너무나 수줍었어요
When you reached for my hand  
당신이 내게 손을 내밀었을 때
I knew you were the one
난 당신이 바로 그 사람임을 알았어요
We laughed and talked for hours like  
우린 몇시간을 웃으며 이야기를 나눴죠 마치
I'd known you forever  
오랫동안 알고 이었던 사이처럼
Like a dream or something from a book  
소설에 나오는 꿈처럼
True love has found me
첫 사랑이 내게 찾아왔어요
One star-brighter than the others
Two hearts-beating for each other
서로에게 두근거리는 두마음
Now  I see wishes really do come true
이제 난 소망이 정말로 이루어짐을 알아요
You just have to dream
당신은 꿈을 가져야해요
Nothing's as bad as it seems  
어떤것도 보이는것만큼 그렇게 나쁘진않아요
to be...believe me  
날 믿어줘요
Some's waiting for you to try
당신이 시도해주길 누군가 기다리고 있어요
There in the sky
저 하늘에
One star-brighter thand the others
서로에게 두근거리는 두 마음
You will see wishes really do come true  
당신은 소망이 정말로 이루어짐을 알게될거예요
You can't stop believing-wishes do come true
당신은 소망이 이루어짐을 믿어요
You gaooa believe me wishes do come true do come true
당신은 날 믿어야해요 소망은 이루어져요

댓글 '4'

이경희

대만에서 조사한 드라마순위에서 천국의계단이 1위라지요^^
우리나라 드라마가 인기가 있어서 기분좋고 그 안에 울 지우씨 드라마가 많이 있어서
더 좋아요^^
연휴 잘 보내셨어요? 전 연휴 후유증 앓고 있습니다 애들이랑 좀 심하게 놀았거든요^^
감기 조심하세요~

보름달

딸기아줌마님...새해 복 많이 받으세요.^^
새해 인사가 많이 늦었네요.
보고싶다 노래를 듣고 있으니....무지 보고싶다 지우씨가 ㅎㅎㅎ

Jennifer O

Thank you vm... oh, i love "Missing you" so much - a song which my neighbours will hear me playing it all night long and every night .....!! Thanks for your very lovely poem too.....Cheers :):):)

달맞이꽃

딸기아줌마님 ..잘 있었나요?
신정 잘 보냈구요?
스피커에 고장으로 좋은 음악은 못 듣지만 노랫말로 위안 삼아 보네요
다른 별보다 더욱 밝은 하나의 별 .
우리지우님을 노래 하는것 같지요 .
밑줄 크게 진하게 긋고 갑니다 .
쌩큐^^ㅎ