Autographed Photos of Jiwoo from Illui

kk
There are new Illui photos available in Illui shop. They are free of charge.

Backside of the photos

댓글 '7'

maako

Hello,Dear kk. Thank you many photos. jiwoo is very beautiful. I am happy to see jiwoo in photos. Thank you very much.Sometime I want to see
you and jiwoo. Love from maako711.xxx

김문형

kk님.. 잘 지내시죠?
일루이의 아름다운 지우씨 모습에 행복하네요..
여전히 지우씨에 대한 사랑으로 가득찬 모습 보기 좋아요...
건강하시구요.. 다음에 또 만날수있기를 바랄께요..

보름달

kk님...안녕하세요.^^
일루이 사진속의 지우씨 화사합니다.
kk님의 지우씨 사랑에 늘 감동하면서 님이 올려주신 사진 고맙게 봤습니다.

달맞이꽃

KK님.... 빨간색 드레스를 입은 지우씨 모습이 가을여인 같아요
아주 예뻐요 ..후후~
글구.... 어깨선 좀 보셔요 ...너무 아름답습니다
평안하시지요?

이경희

일루이사진은 볼때마다 너무 이뻐용^^
kk님 감사합니다~

Tan Li Li@rabbit

Dear KK,
Thank you for sharing with us. :)

kk

. 28일 일고 많이 할서 한곡에 안 갈 거예요. 지우씨, 너무너무 보고싶어요.
지우씨 행북하고 건강하세요